Beoordelingen van Hotel Eugenia Victoria


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door greta ● Oktober 2009

Hotel9
Kamer10
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment8
9.3

hoi wij waren er voor de tweede keer super hotel en niet duur voor wat je krijgt!!! dat gezeur over handdoeken heb je overal. dat is niet alleen in dit hotel. en waar vind je zulke grote kamers??? nergens..ik ga met mijn vriendin zomers naar benidorm. omdat je dan koreten moet vliegen. maar is een stuk duurder wel wat luxer maar de kamer is klein.mijn man en ik vinden het heel gezellig daar tussen de middag de gegrilde kippen of biefstuk alles zit bij de all in. en dat ze ook nederlands spreken een groot voordeel. bv ik had daar last van hoofdpijn ik denk van de warmte vertelde het aan de balie. die vrouw zei meteen waarom neem je niet een andere kamer. een wat koelere waar de zon niet onder gaat.dus wij ff verhuizen en ik was heel opgeknapt!!!dus voor ons volgend jaar weer dit hotel super en als je wil klagen kan dat thuis ook toch!!!GRETA


Beoordeling door besteman ● November 2009

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment8
9

in een woord geweldig .vriendelijk personeel ....goed eten...schoon en netjes... en wat een service... echt voor herhaling vatbaar.


Beoordeling door joop ● Januari 2010

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving7
Eten8
Sport & Entertainment7
7.8

Het hotel is zeer goed,mooie grote kamer enin de lobby ook heel gemakkelijke stoelen waar je relaxt kunt zitten.personeel niet opdringerig zoals in sommige  hotels. Gaan er zeker naar terug.


Beoordeling door vera kreeft ● April 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
8.8

wij zijn hier 7 keer geweest ,het eten is top ,gezelligge muziek s;avonds. rolstoel vriendelijk alleen geen rolstoel toilet beneden jammer,omdat mijn man in een rolstoel zit. verder alles oke s;middags lekker biefstukje van de plaat .heerlijke gegrilde kippen .eten drinken heel erg goed top hotel prijs kwaliteit


Beoordeling door Cobie ● November 2010

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

4 februari gaan wij weer. Wij vinden het nog streeds een fantastisch hotel , Wij hebben ook al geboekt voor de feestdagen van 2011, en dan proberen wij 6 weken te gaan. Het eten is goed en drinken is prima. Er is eigenlijk niets om aan te merken. Het is gewoon gezellig daar.


Beoordeling door leo ● September 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8

Goed hotel service is overal vriendelijk en goed spa is geweldig komen weer terug eind sept.


Beoordeling door Piet ● Februari 2011

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Hotel is erg schoon, netjes en personeel zeer vriendelijk. Wellness is zeer aan te raden en de snacks tussendoor zijn ook erg goed! Zwembad is zeer schoon, en de jacuzzi's zijn van goede kwaliteit. Zeker de moeite waard om weer is terug te komen..


Beoordeling door PIET ● Augustus 2011

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment8
8.8

Heel mooi hotel wij zijn er met onze kinderen geweest,iedere dag wat te doen fijne mensen waar niets te veel voor is. Goed eten en drinken en onze kleinzoon werd heel de dag bezich gehouden met allerlei spelletjes.Er is een heel mooie SPA centrum en veel zwembaden met een dode zee bad. Boven op het dak fijne ligstoelen + een jaccuzie. GAAN VOLGEND JAAR WEER.


Beoordeling door Antoon ● Mei 2011

Hotel9
Kamer8
Service10
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment7
8.5

Het hotel is zeer goed, personeel is vriendelijk en eten is prima. Info balie ook in nederlands. kom


Beoordeling door HUUB ● April 2011

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment8
9.2

Zeer vriendelijk personeel . Eten is voortreffelijk. Ga volgend jaar weer.




Vergelijk Hotel Eugenia Victoria bij 4 aanbieders Bekijk prijs